Translate

четвер, 4 лютого 2016 р.

Вчителі Розівської ЗОШ №1 на навчальному семінарі ТМ Розумники в м. Запоріжжя

З МІСЦЯ ПОДІЇ
Як користуватися інтерактивною дошкою на уроках? Як швидко освоїти програмне забезпечення мультимедійних ресурсів? Які можливості використання інтерактивних технологій? Все це та багато корисного вчителі з природничих дисциплін Запорізької області зараз дізнаються на навчальному семінарі ТМ Розумники. Ми поділимося подробицями майстер-класу та коментарями упродовж дня. Спостерігайте за новинами!
ТМ Розумники допомагає вчителям зрозуміти технологію роботи цифрових лабораторій, тому часто організовує майстер-класи. На черговому семінарі у м. Запоріжжя Тетяна, вчитель-тренер, проводить експеримент з визначення температури за допомогою цифрових лабораторій «Einstein»™.
 Упродовж навчального семінару у Запоріжжі вчителі не тільки слухали вчителів-тренерів, спостерігали за експериментами, а й самостійно проводили дослідження, ділилися досвідом з використання цифрових лабораторій«Einstein»™, радилися, як вміло показати учням досліди на уроках.

Команда ТМ Розумники часто організовує виїзні навчальні семінари з використання цифрових засобів навчання у різних куточках України. Нагадаємо, 4 лютого наші вчителі-тренери Валентин та Тетяна провели плідну лекцію та майстер-клас для вчителів природничих дисциплін Запорізької області. Від учасників заходу на адресу спікерів було надіслано чимало слів подяки та схвальних відгуків. Сьогодні, 5 лютого, аудиторію склали методисти регіону. Тепер і вони мають можливість дізнатися більше про нові інтерактивні методи навчання.

Дводенний навчальний семінар з використання інтерактивних засобів навчання у Запоріжжі добіг кінця. Учасники заходу побачили переваги мультимедійного комплексу на уроці, дізналися про його ефективне застосування, отримали грунтовні відповіді на свої запитання. Тренери ТМ Розумники провели майстер-клас, на якому всі мали можливість оцінити роботу з інтерактивною дошкою та за допомогою цифрових лабораторій «Einstein»™ провести досліди з фізики. Традиційно на згадку учасникам залишилися знання, приємні враження та спільна світлина.
Ви зможете дізнатися більше деталей та переглянути фоторепортаж згодом на нашому сайті rozumniki.net. 
 
 
Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар