Translate

четвер, 1 жовтня 2015 р.

Тиждень фізичної культури і спорту

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишаться  спорт. Доброю традицією стало проводити у нашій школі  тиждень фізичної культури і спорту.
З 22.09. по 25.09.2013 року в нашій школі проходив тиждень фізичної культури і спорту.
Під час проведення тижня  робота вчителів фізичної культури, педагога-організатора, а також класних керівників була спрямована на: виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя; покращення здоров'я; придбання необхідних знань в області фізичної культури і спорту; залучення учнів  до систематичних занять фізичною культурою і  спортом; виховання  колективізму  і взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного  азарту, взаємовиручки і підтримки.Тиждень фізичної культури і спорту пройшов дуже весело і емоційно. Всі учні школи приймали активну участь.
Метою цих заходів було ознайомити учнів із нетрадиційними видами спорту; сприяти формуванню здорового способу життя у школярів, виховувати прагнення до фізичного вдосконалення. Залучати учнів до систематичних занять фізичними вправами.

Від свята школярі отримали багато радощів, бадьорості та гарного настрою!

Фотозвіт у розділі "Фотоальбоми" - Тиждень фізичної культури і спорту

Немає коментарів:

Дописати коментар